(Android/iOS) Age of War 2 вара бесконачне прим


------------------------------------------

▶▶▶▶ Age of War 2 ANDROID ◀◀◀◀

------------------------------------------

▶▶▶▶ Age of War 2 IOS ◀◀◀◀

------------------------------------------

------------------------------------------

▞▞▞ вара бесконачне примогеме ▞▞▞

------------------------------------------

▞▞▞ Age of War 2 2022 version ▞▞▞

------------------------------------------

------------------------------------------

Непријатељска вештачка интелигенција вара и добија вишеструке неправедне предности. Ако правите игру против вештачке интелигенције, само је учините паметнијом, немојте јој давати бољу статистику, то је лењо и неинспирисано.

Јонако П

Бориииииннннггггггг

Па, игра је заиста забаван начин да се прође неко време, али имам проблем где желим да вратим 5 долара које сам потрошио на хаковани режим, али неће функционисати, па поправите то и даћу вам 5 звездица

Потребно је додати још могућности као што је -авантуристички режим -догађаји -сезонски режими игре И куповати за куповину са појачањима или више јединица са колекционарским новчићима ...молим узмите у обзир моје предлоге

Требало би да уведете мултиплаиер. То ће бити забавно.

Добио сам 2 звездице јер ова игра није ниво, није новчић, није продавница, а не анми, играти са компјутером зашто?

Добро је што никад ратно доба није донело 3 године са новом опремом и ликовима

Било је забавно, али сада фрустрирајуће. Купио хакован режим након играња игре. Добио сам нови телефон, а функција куповине и дугме за куповину не раде. Поправићу оцену ако се ово реши.

Мрзим како морате да купите општи режим

Добра утакмица са успоменама, али волео бих да има више од тога. Победите генерале, победите га на луди начин без борбе. Ово је више стратешка игра, ако желите да играте тврдо или лудо, морате да будете у дефанзиви док не стигнете до последње фазе. Они који су оценили 1 звездицу једноставно не знају како да играју игру добро тбх.

Merge Truck: Monster Truck የተለመደ cfkr

Лоша игра неправедна противничка екипа је имала оно што ми је закључано тако да нисам могао да га искористим. Играо бих дуже, али је досадно, а ово је потпуно и потпуно смеће. То може бити зато што сам ја велика глупа глава.

Велика носталгична игра донета на модерне платформе Играо сам ову игру на АрморГамес-у када сам био дете. Видети како је реновиран за Андроид у данашње време, са свим невероватним ставкама које има, дефинитивно ми изазива сузу носталгије.

Када сам ово играо на флеш игрицама 2012. године, ова игра је била тако забавна, али сада након што сам победио лако и нормално, игра је у суштини немогућа, аи би био читаву генерацију испред када сам управо добио чаролију за римско доба. Потпуно неуравнотежен и чини да или деинсталирате или трошите новац на општу верзију. Не препоручујем уопште.

Прилично брзо понестане забаве

ово изгледа другачије од ПЦ рачунара. такође су контроле и графике лошије прве. 1 од 5 звездица је превише добра за вас.

Некада сам волео ову игру и драго ми је што је на телефону, али ме подсећа колико сам је мрзео, тешко и изнад је било смешно колико АИ вара, паклени нежељени чаролија на 2 моје јединице два пута и још увек имам довољно да ме престигне у екп, објасните то? Поврх тога, надограђујем своје трупе и извлачим ме тенкове са основном пешадијом и имам јасну златну предност чак и када надоградим злато, само је досадно играти и не пропустите ни мало, није вредно вашег времена.

лепа игра икада. Али графика није добра.

Age of War 2 Strateške igre lzyl

Ова игра није направљена за телефон

Нико не воли присилне рекламе

Age of War 2 સ્ટ્રેટેજી jvq

20 минута мех

графици су превише насилни и садрже крв. и након што сте играли рупхли 10 пута више није забавно јер знате све трикове.надоградите на футер еру у потпуности подесите свој баце и ставите топ вепенс.и добре ствари су жанрови за које морате да платите али добијате први два слободна.И. тако је баааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааад

У реду је, али прилично досадно.

платити за забаву

Заиста лепо го сус

Лепо, али морате купити више начина као што је втх

Распад система

Age of War 2 Strategi afbl

Временом постаје стварно досадно, то је једини проблем

Молимо надоградите игру

соо цоол

😝😝😝😝👎👎👎 👎👎👎 👎👎👎👎👎💔💔💔💔💔💔🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Завршио сам лудило у првом покушају без употребе хакова да је тако лако завршити

Захтева у куповини апликација за играње генерала.

Здраво свима који су били пре неког времена, али још увек нису добили никакав одговор од вас да би био добар тренутак да набавите најновији фласх плејер је потребно од вас у последњих неколико недеља, али морате бити део ваше веб странице на телефоном са мојом породицом у граду и можемо да га пребацимо до наслова у фикцији Сузан тн до следећег огласа фотографије сјајног провода у којем корисник треба да наведе датум ове е-поште и ја ћу морати да одем на вашу веб страницу и друга страна сјајног дана данас како

У реду је само треба још посла

Исто за мене, али то је кул игра

Непрестано пада, волела сам игру на ПЦ-у

Age of War 2 रणनीति awp

свиђа ми се

yusentokuro's Ownd

0コメント

  • 1000 / 1000